IV. KÉSZHÁZ KONFERENCIA 2008. november 20.

Készház konferencia építészeknek, felelős műszaki vezetőknek, építés felügyelőknek, építési hatóságok munkatársainak és készházak építőinak.

Helyszín: BME „A” épület Konferencia terem, Budapest XI. Egry J. u.

Időpont: 2008. november 20. 10:00-17:00 óra

A Konferencia megnyitására és a nyitó előadásra Dr. Szaló Péter NFGM szakállamtitkárát és Dr. Becker Gábor BME Építészmérnöki Kar dékánját kértük fel

A részvétel díjmentes!

Előzetes regisztrációra a wiesner@t-email.hu email címen van lehetőség. A rendezvény résztvevői az Építész Kamara és a Mérnök Kamara által is elfogadott 2-2 kreditpontot kapnak, melyet előzetes regisztráció esetén a megnyitó előtti jelenléti ív alapján a konferencia zárása után a helyszínen át is vehetnek!

Előadások:

Készházak a hazai piacon, miért Készház? Kárpáti József (MAKÉSZ Elnök)

A készházak fejlődési iránya Európában Rudolf Sellhorst (Európai Készház Szövetség Elnökségi tag)

Az építéshatósági tevékenységről, az engedélyezési eljárások jogszerű menetéről Frigy Antal (NFGM Építésügyi Főosztály Vezető Főtanácsos)

Az új OTSZ alkalmazásával kapcsolatos feladatok, tapasztalatok Csuba Bendegúz (tű. Alezredes OKF Főosztályvezető)

A könnyűszerkezetes épületek tűzvédelmi minősítése Geier Péter (ÉMI Kht. tudományos főmunkatárs)

Az energiatanúsítvány kötelező alkalmazásának módja az új épületekre Bíró Marianna (NFGM Építésügyi Főosztály Vezető Főtanácsos)

Készház építési technológiák, építési termékek minősítési kötelezettségei, dokumentumainak alkalmazása az engedélyezési eljárásban (ETA, ÉME, TMI) Dr. Bánky Tamás ( ÉMI Kht. Tudományos Igazgató)

Készházak energia felhasználási mutatói, energia tanúsítvány szerinti besorolásai, passzívházak a készház építési piacon Fazekas Péter (MAKÉSZ Elnökhelyettes)

Az alkalmazható faanyagvédelmi eljárások módjai, a módosított OTÉK alapján Martonos Ildikó (ÉMI Vegyészeti és Alkalmazástechnikai Tudományos Osztály)

Akusztikai feladatok a szerelt épületekben Dr. Reis Frigyes (BME Épületakusztikai labor)

Kéménytervezés a faszerkezetű házakban Haszmann Iván (ÉMI Kht. Épületszerkezeti és Energetikai Divízió tudományos osztályvezető)

Légzárás a szerelt épületekben Pataky Rita (BME Épületszerkezettani Tanszék)

A könnyűszerkezetes épületek építési hibái Wiesner György (BME adjunktus, MAKÉSZ elnökhelyettes)


Az oldal megtekintéséhez Macromedia Flash Player 8 szükséges!